Paahdoin myskikurpitsaviipaleet uunissa.Työnsin samaan uuniin
paahtamisen keskivaiheilla kirjolohifileen. Kiehautin kasvisliemessä
vielä riisilisukkeen ja sekoitin tillikurkut. Tästä syntyi myöhäinen päivällinen.
Paahdetut kurpitsaviipaleet
n 1 kg myskikurpitsa
1/2 dl oliiviöljyä
reilusti lehtipersiljasilppua
2 tl ruususuolaa
mustapippurirouhetta
Pese kurpitsa. Halkaise kurpitsa ja leikkaa lohkoiksi.
Poista siemenet. Aseta kurpitsaviipaleet uunivuokaan.
Pirskottele lohkoille oliiviöljy. Pyörittelejoukkoon silputtu lehtipersilja.
Lisää suola ja mustapippurirouhe.
Paista lohkoja 200-asteessa noin 40 minuuttia.
Kirjolohifilee
Pyyhi kirjolohifileen pinta. Nosta matalaan uunivuokaan.
Mausta suolalla, mustapippurilla ja tuoreella tillisilpulla.
Purista lopuksi pinnalle sitruunamehua.
Nosta uunivuoka 200-asteiseen uuniin. Anna kypsyä 20 minuuttia.
Tillikurkut
Kuori kurkku, halkaise ja viipaloi.
Sekoita mukaan ripaus sokeria ja suolaa sekä tillisilppua.
Anna vetäytyä hetki jääkaapissa.
Värit sointuu!
VastaaPoistaKyllä, mutta valitettavasti kameran asetukset oli väärät. Ihmettelin, että miten valo suttaa. Nyt vain oli käytettäävä kuvat, muuta ei ollut.
VastaaPoista