Tänään lounas oli kevyehkö, mutta niin hyvää. Salaattien parhaimmistoa
on vuohenjuustosalaatti. Pitkästä aikaa tein taas ja vähän eri versiolla.
Salaatti oli osittain lämmintä. Paistoin kevyesti vuohenjuuston ja kirsikkatomaatit.
Ruisleipä sopi hyvin salaatin lisukkeeksi.
Vuohenjuustosalaattiin sekoitin friseetä, kurkkua viipaleina, makeaa suippopaprikaa
ja päärynäviipaleita. Kastikkeena sitruunavineigrette.
Salaatin päälle lisäsin pannulla öljytilkassa kypsennetyt kirsikkatomaattipuolikkaat.
Niissä mausteiksi ripottelin ne sopivat suola, sokeri, mustapippuri.
Lopuksi paistoin vuohenjuustoviipaleet pannulla ja levittelin ne salaatille.
Ihan lopuksi päälle persiljaa, kun sitä sattui olemaan.
Hyvää on. Paitsi taas kuvaaminen tuotti tuskaa. Näillä mennään.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.