sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Salaattia ja revittyä possunlihaa

Taas ja jo nyt meillä kypsyi possua uunissa. Ylikypsä rypsipossu on todella hyvää.
Sekoitin possulle salaatin. Se on aivan perussalaattia, koska  ylikypsäliha on pääroolissa.
Salaatissa friseetä, suippopaprikaa, kurkkua ja paljon salaattisipulinvartta.
Kastike vineigrette  sitruunamehulla.
Sipulia saa olla salaatissa runsaasti, koska se sopii hieman rasvaiselle possunlihalle.
Tomaattimozzarellasalaatti oli alkusalaattina.
Possuresepti  löytyy tästä linkistä

Kaikkein vaikein vaihe tähän postaukseen oli kuvaaminen.
En edelleenkään osaa kuvata väähässä valossa.
Pitää kai opetella kun joskus aikaa siihen löytyisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.