perjantai 14. marraskuuta 2014

Kasvispasta

Pastaruuat syntyvät nopeasti ja ne ovat herkullista syötävää.
Tein vaihteeksi kasvispastan, se on kevyttä  ja raikasta.
Katselin Ruoka.fi sivuilta heidän kasvispastaversiotaan. Se kuulosti mehukkaalta,
joten mukailin ohjetta ja käytin oman kaappini tarjontaa.
Kastike oli loistava ja yksinkertainen, sen aion pitää muistissa jatkossa.

1 kesäkurpitsa kuutioina
1 porkkana pieninä kuutioina
2 valkosipulinkynttä murskattuna
2 rkl oliiviöljyä

Huuhtele kesäkurpitsa ja kuori porkkana. Kuutioi.
Kuullota kasvikset ja valkosipulimurska öljyssä pannulla noin 10 minuuttia.

1 iso kypsä tomaatti kuutioituna
vajaa kourallinen persiljasilppua

Lisää pannulle tomaattikuutiot ja persiljasilppu.
Anna kasvisten kypsyä hetken aikaa.
Mausta ripauksella suolaa ja mustapipurirouhetta.

 250 g tuoretta durumvehnätagliatellea
Keitä suolalla maustetussa vedessä kypsäksi noin 2 minuuttia.

Sekoita kastike
2 rkl oliiviöljyä, 1 rkl dijonsinappia, 1 tl ruokosokeria
suolaa ja mustapippurirouhetta

Valuta pasta ja sekoita joukkoon kastike. Lisää lopuksi mukaan
kasvisseos. Lisää annoksille salaattia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.