Pastaruuat syntyvät nopeasti ja ne ovat herkullista syötävää.
Tein vaihteeksi kasvispastan, se on kevyttä ja raikasta.
Katselin Ruoka.fi sivuilta heidän kasvispastaversiotaan. Se kuulosti mehukkaalta,
joten mukailin ohjetta ja käytin oman kaappini tarjontaa.
Kastike oli loistava ja yksinkertainen, sen aion pitää muistissa jatkossa.
1 kesäkurpitsa kuutioina
1 porkkana pieninä kuutioina
2 valkosipulinkynttä murskattuna
2 rkl oliiviöljyä
Huuhtele kesäkurpitsa ja kuori porkkana. Kuutioi.
Kuullota kasvikset ja valkosipulimurska öljyssä pannulla noin 10 minuuttia.
1 iso kypsä tomaatti kuutioituna
vajaa kourallinen persiljasilppua
Lisää pannulle tomaattikuutiot ja persiljasilppu.
Anna kasvisten kypsyä hetken aikaa.
Mausta ripauksella suolaa ja mustapipurirouhetta.
250 g tuoretta durumvehnätagliatellea
Keitä suolalla maustetussa vedessä kypsäksi noin 2 minuuttia.
Sekoita kastike
2 rkl oliiviöljyä, 1 rkl dijonsinappia, 1 tl ruokosokeria
suolaa ja mustapippurirouhetta
Valuta pasta ja sekoita joukkoon kastike. Lisää lopuksi mukaan
kasvisseos. Lisää annoksille salaattia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.