torstai 19. elokuuta 2010

Bratwurstia salaatin ja riisin kera

Ruokakaupassa oli maistiaiset. Saksalainen aito A-luokan Bratwursti kevyesti paistettuna maistui niin hyvältä, että ostin kotiin makkaraa. Makkara ei ole mitään kevyttä ruokaa. Tämän makkaran rasvaprosentti on 25. Sianlihapitoisuus on 82% ja voimakassuolaisena suolaprosentti 1,9. Valitsin kevyet lisukkeet makkaralle. Salaatille en lisännyt ollenkaan kastiketta ja kypsensin riisiä.  
Bratwurstia salaatin ja riisin kera
Kypsensin lisäkeriisin. Riisin kypsyessä paistoin lohkotut bratwurstit rasvattomalla pannulla.
Salaatiin kasasin tammenlehtisalaattia, kuorittua kurkkua viipaleina ja tomaattilohkoja. Ei kastiketta, mutta lisäsin muutaman viipaleen metwurstia. Metwursti oli aivan turha lisäys, jonka olisin voinut jättää pois.
Nyt on makkarakiintiö taas muutamaksi kuukaudeksi täynnä. Aikaisempi makkara-ateria taisi olla kesäkuulla. 
Maistiaisten tarkoituksena on luonnollisesti ohjata kuluttaja tekemään ostopäätös. Juuri näin kävi minulle. Makkara vain yksinkertaisesti maistui niin hyvältä.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.