torstai 7. toukokuuta 2015

Papu-mozzarellasalaatti - Grillattu possunkylki

 Vaikka en ole postannut kahteen päivään, olemme kuitenkin syöneet.
Olen tehnyt perunakeittoa, jossa oli sipulia, valkosipulia, kukkakaalia ja herneitä.
Tein myös aronia-ruishiutalepuuroa. Se oli todella hyvää, lisäsin päälle kermavaahtoa.

Tänään lounaaksi pyöräytin papu-mozzarellasalaatin.
Hyvin helppo, nopea ja maukas salaatti, joka käy ateriasta.
Koostumus; friseesalaattia, kastikkeeksi pari rkl aurinkokuivattujen tomaattien öljyä
ja tietysti myös niitä tomaattipaloja. Herneitä desin verran, gogreenin luomu papumix huuhdeltuna, 
hyvää mozzarellaa viipaleina ja kirsikkatomaatteja puolitettuna.  

 

Hetki sitten kokosin lautasille kaupan grillistä ostamani grillatut possunkylkipalat.
Hyvää kokoviljapatonkia, terttutomaattia ja salaattia.
Joskus on paikallaan ottaa vapaata keittiöstä. Silloin sopii ostaa kaupasta
valmisruokaa. Parasta on grilliruoka, joka on kypsytetty kaupan omassa grillissä.
Toinen hyvä valmisruoka on savustettu kala.
Näissä valmisruuissa ei tietääkseni ole lisäaineita.

Mukavaa illanjatkoa sinulle sinne kotiisi.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.