sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Jauhelihapasta


Tänään tein jauhelihapastaa. Siitä tuli sen verran hyvää, että postaanpa sen tänne.

2-3 annosta
5 kerää tagliatellepastaa, vettä ja suolaa
Keitä pasta al denteksi noin 8 minuuttia

iso sipuli ja 3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
250 g naudanjauhelihaa 7,5%
voita ja rypsiöljyä
 vajaa tl merisuolaa, 1 tl maustepippuria, chiliä, paprikaa, yrttimaustetta
3 tomaattia kaltattuna ja kuutioituna
tilkka kermaa
Kuullota pannulla hienonnetut sipulit.
Lisää jauheliha ja mausteet. Ruskista sekoittaen.
Lisää kaltatut ja kuutioidut tomaatit. Tarkista maku.
Lisää tilkka kermaa,
Valuta pasta. Kaada joukkoon kastike.
Annostele. Lisää päälle juustoraastetta ja persiljaa,
sekä tuoretta tomaattia paloina.

2 kommenttia:

  1. Tämä lähtee kokeiluun - on tarpeeksi helppo minunkin kokkaustaidoilleni:)
    Kivaa uutta viikkoa, Arleena <3

    VastaaPoista
  2. Pastat ovat nopeita ja helppoja. Mutta maistuvia. Samaa sinulle.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.