perjantai 8. maaliskuuta 2013

Parsamunakkaat

Tänä iltana tein pientä ruokaa.
Ostin tankoparsaa ja tarjosin sen pienissä uunimunakkaissa.
Sopiva iltaruoka tällä kertaa.

Parsamunakkaat 


8 vihreää parsaa
4 kananmunaa
2 rkl kylmää vettä
2 rkl juustoraastetta esim parmesaania
pala putjoa ohueksi silputtuna
ripaukset suolaa ja mustapippuria
öljyä
Kuori parsat ja keitä muutama minuutti suolalla maustetussa vedessä.
Valuta ja jäähdytä. Sekoita munat, vesi, parmesaaniraaste, silputtu purjo ja mausteet.
Öljyä muffinivuoat ja jaa munaseos neljään syvennykseen. Leikkaa parsat (4 kpl)
parin sentin paloiksi ja laita yksi parsa yhteen vuokaan.
Säästä nuput koristeeksi ja tarjoa jäljelle jääneet  parsat voisulan kanssa.
Kypsennä munakkaita 200-asteessa noin 20 minuuttia.
Irrota vuoasta ja nosta tarjolle.
Koristele parsanupuilla ja lisää ruohosipulia.

2 kommenttia:

  1. Tätä teen itsekkin. Kiitos vinkistä:)

    VastaaPoista
  2. Helppoa ja sopivaa munakas ja parsa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.