lauantai 23. maaliskuuta 2013

Mantelikakku

Tänään sain eiliset leipomiseni  viimeisteltyä.
Gluteeniton mantelikakku sai vapaamuotoisen ja abstraktin
suklaisen koristelun ja tietysti säväyksen suklaan makua.
Oheistan myös kuvan eilisestä ohjeestani eli
vaalean vadelmakakun. Sen pinnassa risteilee nyt valkosuklaasykerikkö.

Mantelikakku gluteeniton
200g  eli 5 dl mantelijauhoja
4 kananmunaa
2 dl ruokokidesokeria
1 rkl raastettua sitruunankuorta
1 tl vaniljasokeria
Voitele 20x30 kokoinen uunivuoka . Ripottele vuokaan ruokokidesokeria.
Vatkaa sokeri ja munat vaahdoksi.
Lisää muut ainekset ja kaada taikina vuokaan.
Paista uunin keskiosassa 175- asteessa noin 40 minuuttia.
Anna jäähtyä. Leikkaa neliöiksi. Koristele tummalla ja valkoisella 
vesihauteessa sulatetulla suklaalla inspiraatiosi mukaisesti.

Vaalea vadelmakakku
Katso eilinen eli allaoleva postaus, siellä on tämän 
vadelmakakun ohje, mutta ei kuvaa.
Tässä on vadelmakakku valkosuklaalla viimeisteltynä.

Mukavaa viikonloppua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.