lauantai 2. tammikuuta 2016

Vuohenjuustosalaatti

 Pitkästä aikaa valmistin kevyehkön vuohenjuustosalaatin.
Salaatit ovat herkkuani ja syksystäkö johtuu, että ateriasalaatit ovat jääneet vähemmälle.
Tämä on yksinkertaista, mutta niin herkullista salaattia.
.
Vuohenjuustosalaatti 2:lle

120 g vuohenjuustokiekko halkaistuna 2:lle 
2 viipaletta vaaleaa leipää
2 tl hunajaa
rouhittuja cashewpähkinöitä
viinirypäleitä pestynä ja halkaistuna
friseesalaattia pestynä ja revittynä
Aseta halkaistu vuohenjuusto levitteellä voidellulle leivälle.
Paista uunin ylätasolla 225-asteessa noin 12 minuuttia. Ripota päälle hunajaa.
Laita frisee lautasille.Ripottele päälle kastike
2 tl omenaviinietikkaa
 1 tl hunajaa
ripaus suolaa
4 tl oliiviöljyä
Sekoita.
Lisää salaatille rouhittu  cashew ja puolitetut viinirypäleet.
Nosta salaatille lämmin juustoleipä. Nauti.


4 kommenttia:

  1. Näyttää hyvältä! Vuohenjuusto on niin hyvää.

    VastaaPoista
  2. Ihanat varitkin! Viinirypaleet ehka vaihtaisin kirsikkatomaatteihin, jos pitaisi takalaisille tarjota. Meilla ei viinirypaleita salaateissa nae.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.