perjantai 22. tammikuuta 2016

Jauhelihakeitto - Appelsiinisalaatti

 Tänään oli sopiva päivä keitolle. Päädyin jauhelihakeittoon.

400 g jauhelihaa /nauta 10%
rypsiöljyä
1 sipuli hienonnettuna
suolaa, mustapippuria
6-7 perunaa lohkoina
2 porkkanaa lantteina
n 8 dl kasvislientä
2 dl pakastevihanneksia
Ruskista jauheliha ja sipulisilppu pannulla
lisää suola ja mustapippuri
Kuori ja paloittele perunat, pese ja leikkaa lanteiksi porkkanat.
Keitä kasvisliemessä al denteksi
Lisää joukkoon jauheliha/sipuliseos. Anna kiehua muutama minuutti.
Lisää pakastevihannekset ja kiehauta pari minuuttia.
Tarkista maku. 
Tarjoa tuoreen leivän kera.

Appelsiinisalaatti 3 annosta
1 iso  appelsiini kuorittuna ja kuutioituna
1 prk hedelmäsäilykkeitä
Sekoita ja annostele.
Päälle maustamatonta jogurttia, kermaa ja vaniljasokeria vaahdoksi atkattuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.