maanantai 4. tammikuuta 2016

Broilerifilee-pekonirullat




 Jouluruuat on ohitettu. Nyt on taas mukava kokata ilman pitää-tunnetta.

Tänään kääräisin broilerifileet rullalle ja kietaisin pekoniviipaleisiin.
Täytteenä käytin sekä Grana Padano juustoraastetta että emmentaltikkuja. 
Fileerullat kypsyivät uunissa ja samassa vadissa kypsyivät myös perunalohkot ja sipulit.

 3 broilerifilettä
1 pkt / 140g pekonia
n 1 dl juustoraastetta ja tikuiksi leikattua emmentalia (n 70 g)
suolaa ja mustapippuria
3 rkl ketsuppia
persiljaa 
Nuiji fileet ohuiksi. Raasta esim grana padano-juustoa ja leikkaa tikuiksi emmentalia.
Laita raaste ja tangot fileille, mausta suolalla ja pippurilla.
Kääri rullalle. Irrota pekoniviipaleet ja levitä alustalle. Kääri fileerulla pekoniin.
Nosta rullat öljyllä voideltuun vuokaan.  Sivele rullille ketsuppi.
 Ripauta vielä suolaa ja mustapippuria päälle.
Lisää samaan vuokaan perunalohkot ja sipulilohkot.
Ripauta niille ensin öljyä ja mausta suolalla ja pippurilla.
Kypsennä uunin 200-asteessa noin 20-30 minuuttia.
Ripottele kypsymisen jälkeen päälle persiljasilppua.
 

Hyviä rullia.
Keskimmäinen filee oli hieman rikki, joten juustoa pursui pinnalle.
Se ei kuitenkaan makua haitannut. Yhtä hyvää kuin toisetkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.