Herkkuruokani on erittäin helppo ja yksinkertainen.
Ohraryynipuuron kypsentäminen uunissa on vaivatonta.
Lopputulos on erinomaisen hyvää.
11 1/2 dl rasvatonta maitoa
2 rkl voita vuoan pohjalle
2 dl rikottuja ohraryynejä
1/2 tl suolaa
Paloittele voi vuoan pohjalle. Mittaa vuokaan ohraryynit.
Kaada päälle maito ja lisää suola.
Sekoita.
Kypsennä 180-asteessa noin 1 1/2 tuntia. Sekoita muutaman kerran.
Nautin puurosta aina samalla tavalla.
Lisään sydän-merkillä varustettua Keiju-levitettä sopivan nokareen.
Tämä on parasta puuroa mitä olen syönyt.
Tätäpäs pitääkin tehdä. Siitä onkin vuosia kun viimeksi tein :)
VastaaPoistaTämä on niin hyvää.
PoistaAnteeksi, mikä mitta maidossa on? :)
VastaaPoista