maanantai 25. tammikuuta 2016

Uunissa kypsytetty ohraryynipuuro

 Herkkuruokani on erittäin helppo ja yksinkertainen.
Ohraryynipuuron kypsentäminen uunissa on vaivatonta.
Lopputulos on erinomaisen hyvää.

11 1/2 dl rasvatonta maitoa
2 rkl voita vuoan pohjalle
2 dl rikottuja ohraryynejä 
1/2 tl suolaa

Paloittele voi vuoan pohjalle. Mittaa vuokaan ohraryynit.
Kaada päälle maito ja lisää suola.
Sekoita.
Kypsennä  180-asteessa noin 1 1/2  tuntia. Sekoita muutaman kerran.

 Nautin puurosta aina samalla tavalla.
Lisään sydän-merkillä varustettua Keiju-levitettä sopivan nokareen. 

Tämä on parasta puuroa mitä olen syönyt.

3 kommenttia:

  1. Tätäpäs pitääkin tehdä. Siitä onkin vuosia kun viimeksi tein :)

    VastaaPoista
  2. Anteeksi, mikä mitta maidossa on? :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.