keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Chorizorisotto

 Chorizo-makkaraa oli jäänyt jääkaappiin. Päätin käyttää sen risottoon.
Chorizo on suht voimakkaasti maustettu makkara, joten mausteita en käyttänyt
ollenkaan. Sipulia ja valkosipulia pilkoin kuitenkin mukaan.
Lopuksi pilkoin pinnalle raikasta kesäkurpitsaa, se sopi mausteiseen risottoon.
 
1 pienehkö sipuli hienonnettuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
rypsiöljyä
n 175 g chorizo-makkaraa pilkottuna
3 dl risottoriisiä / esim arborio
8 dl kasvislientä kiehuvana
juustoraastetta
kesäkurpitsaa kuutioituna
Kuullota sipulit kasarissa. Lisää riisit sekoittaen.
Lisää chorizo ja paista muutama minuutti.
Lisää vähitellen kasvislientä. Kypsytä risotto al denteksi.
Sekoita joukkoon 2 rkl juustoraastetta.
Annostele ja lisää annoksille kuutioitua kesäkurpitsaa.

Risotto valmiina kasarissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.