Kevyt lounas tänään. Lämmin kasvissalaatti maistui kesältä näin talven keskellä
Salaatin lisukkeina savunieriää ja päärynäviipaleita, nekin sopivat hyvin kokonaisuuteen.
Salaatissa
kesäkurpitsaa viipaleina
ruusukaalia lohkoina
varsiselleriä ohuina renkaina
pakastekasviksia
rypsiöljyä ja murskattu valkosipulinkynsi
ripaus suolaa
kuivattua basilikaa
Kuumenna pannu ja rypsiöljy. Lisää pannulle murskattu valkosipulinkynsi,
ruusukaalilohkot, varsiselleri, kesäkurpitsa
Pyörittele hetki pannulla ja alenna lämpöä. Anna kypsyä 7 minuuttia.
Lisää pakastekasvikset ja basilika. Kypsytä 2 minuuttia.
Annostele lautasille. Lisää mukaan pehtoorinsalaattia.
Nostele lautasille savunieriää tmv kalaa.
Viipaloi kuorittu päärynä ja lisää lautaselle.
Nopeaa ja hyvää.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.