Tein avomunakkaat illalliseksi. Täytteeksi valitsin parsakaalia ja kirsikkatomaatteja.
Molemmat ovat erinomaisia munakkaan kumppaneiksi.
Höyrytin muutaman minuutin parsakaalia ennenkuin ripottelin ne munakkaalle.
Munakkaita valmistui kahta kokoa, omani oli kahden munan ja kumppanin kolmen.
2 munaa, 4 rkl rasvatonta maitoa, suolaa, mustapippuria, 1 dl juustoraastetta
Sekoita munamassa ja kaada voidellulle kuumalle pannulle.
Nostele pinnalle kevyesti höyrytettyjä parsakaalia ja lohkottuja kirsikkatomaatteja.
Käännä lämpö keskilämmölle ja anna kypsyä, kunnes pinta on sopivan kypsä.
Helppoa ja hyvää.
Sitruunaa en nyt käyttänyt munakkaassa.
Mietin ensin kokeilenko, mutta jätin kokeilematta.
Miten se käyttäytyy munakkaassa ? Onko joku kokeillut ?
Herkullisen näköistä!
VastaaPoistaKiitos Jael.
VastaaPoista