torstai 19. marraskuuta 2015

Avokadosalaatti


 Helppo illallinen syntyi salaatista.
Revi pehmeä friseesalaatti lautaselle.
Ripottele pinnalle oliiviöljyä ja sitruunamehua.
Lisää ripaukset sokeria ja suolaa.
Sekoita kevyesti.
Levitä pinnalle pienittyä suippopaprikaa ja puolikuuksi leikattua kurkkua.
Leikkaa halki avokado, poista siemen ja kuori. Leikkaa avokado viipaleiksi.
Nostele viipaleet salaatille. Levitä päälle pienittyä persiljaa ja kuutioitua emmentaljuustoa.
Nosta annoksille pehmeää vuohenjuustoa, se toimii kastikkeena hyvin.
 
Ja vielä kerran salaatti kuvana.
Tänä aamuna saapui Raatihuoneen eteen nosturiauto  ja joulukuusi.
Muutamassa minuutissa kuusi oli jo pystyssä. Kuvassa kuusi vielä hieman vinossa.
Oikomiseen meni kymmenisen minuuttia.
Kun nyt illalla katson ulos, loistavat kuusenkynttilät  ja tähti latvassa.
Joulu lähestyy kovaa vauhtia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.