Kävin aamulla torilla. Ostin sangollisen puolukoita ja
poikkesin kalakojussa. Valitsin lähikalastajalta kaksi isohkoa siikaa,
jotka paistoin perinteiseen tapaan uunissa.
Ostin myös pienen erän silakoita, jotka paistoin pannulla.
2 siikaa
hienoa merisuolaa, mustapippuria, hienonnettua korianteria
voinokareita, sitruunamehua ja sitruunalohkoja
Pyyhi kalat ja vatsaohtelo.
Ripottele vatsaan suola, pippuri
Lisää voinokareet ja hienonnettu korianteri
Purista 2 rkl sitruunamehua ja lisää muutama sitruunaviipale
Laita kalat uunivuokaan. Paista 200-asteessa noin 20-30 minuuttia.
Kun evät irtoavat hyvin, on kala sopivan kypsää.
Lisukkeeksi perunamuusi ja salaatti.
Yksinkertaista, mutta hyvää.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.