maanantai 14. syyskuuta 2015

Kasvislaatikko ja broileripihvit

 Meillä jatkui hävikkiviikko tänään. Oikeastaan joka viikko on hävikkiviikko,
sillä hyödynnän jääkaappista raaka-aineet  loppuun saakka.
Otin jäljellä olevat neljä isoa perunaa ja puolikkaan pienestä kaalikerästä.
Lisäsin porkkanapussista mukaan vielä neljä pientä porkkanaa.
Tästä tuli kasvislaatikko broilerin ohutfilepihvien seuraksi.

 

4 perunaa kuorittuna ja viipaloituna
1/2 pienehköstä kaalikerästä suikaleina
2 pientä kevätsipulia valkoinen osa pienittynä
4 pientä porkkanaa pestyinä ja pieninä kuutioina
rypsiöljyä uunivadin pohjalle
ruususuolaa, mustapippuria, savupaprikaa
2 1/2 dl ruokakermaa
150 g /1ps Koskenlaskija voimakas murua 
Lado voideltuun uunivuokaan tässä järjestyksessä ainekset aina mausteisiin saakka
Sekoita kuitenkin sipuli ja kaali keskenään.
Mausta ruokakerma ja kaada vuokaan kasvisten päälle.
Ripota lopuksi pinnalle juusto.
Kypsennä 200-asteessa noin 40 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä

Mausta ohutfileet teryakilla, currysekoituksella, savupaprikalla ja ripauksella suolaa.
Paista pihvit kuumalla pannulla rypsiöljyvvä muutama minuutti.

2 kommenttia:

  1. Kiitos - kasvislaatikko lähtee kokeiluun - rakastan kaikkea, missä on kaalia;)
    Upeita syyspäiviä sinulle, Arleena <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Kaali on myös minulle yksi suosikeista

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.