lauantai 5. syyskuuta 2015

Uunilohta ranskakermakuorrutteella ja uunibataattia

 Tänään päivällinen oli vanha tuttu, uunilohta ja bataattia.
Höyrytin parsakaalin, mielestäni niin syntyy paras lopputulos.
Ranskankermaan lisäsin mustapippuria, tuoretta tilliä, ripaukset suolaa ja sokeria.
Sivelin ranskankermakastikkeen lohelle ja se sai "paistua" lohen kanssa uunissa.
Lohelle puristin sitruunamehua, lisäsin suolan ja mustapippuria.
Bataatit pesin ja halkaisin, ruudutin pinnat ja ripottelin pinnalle rypsiöljyä sekä mausteet
Bataatit kypsyivät uunissa 200-asteessa noin 40 minuuttia.
Lohen työnsin uuniin kypsymisen loppuvaiheessa noin 20 minuutiksi.
Salaatti on aina ruuan kylkiäisenä, sen kokoonpano vaihtelee hieman.   

Juuri uunista ulos tullut ruoka

2 kommenttia:

  1. Herkullisen näköistä jälleen ♥

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Kirsti. Oli porukkaa syömässä, niin maistui kyllä

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.