Pitkästä aikaa possunlihaa tarkemmin sisäfilettä.
Oliko se niin, että possunliha on trendikästä vain nyhtöpossuna.
Trendikkyydestä viis, ostin fileet, todellakin kaksi filettä.
Meille piti tulla ruokavieraita, vaan toisin kävi. Paistoin fileet ja lisukkeet olivat
elisestä valmiita lukuunottamatta riisiä, jota keitin ruokapöytään.
n 1,5 kg possun sisäfilettä
Hiero fileille mustapippuria ja suolaa
Sekoita mausteliemi.
2 rkl rypsiöljyä, 2 rkl dijonsinappia
2 rkl muscovadosiirappia, 1 rkl balsamicoa
2 rkl worscestershirekastiketta
Levitä mausteliemi fileille ja anna hetken levätä huoneenlämmössä.
Ripauta pinnalle rosmariinia, kuivattu on voimakasta, joten ole säästeliäs
Kypsennä fileet 175- asteessa noin puoli tuntia. Tarkista kypsyys.
Kastike
Kaada uunivuokaan kertynyt liemi kattilaan.
Laimenna lihaliemellä ja lisää ruokakermaa.
Tarkista maku. Lisää ruokakermaa tarvittaessa. Anna kiehahtaa ja suurusta maissijauholla.
Lisukkeina keitetty riisi, uunibataatti, luumuja, tomaattia ja salaattia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.