torstai 3. syyskuuta 2015

Salaatteja ja uunimakkaraa

 Tänään oli sopiva päivä ottaa rennosti ruuanlaiton suhteen.
Oikeastaan ruoka syntyi kuin itsekseen. Pilkoin, kypsensin ja kokosin
Tarvitsin hellaa ja uunia ja ruoka kypsyi itsekseen ja miettimättä.
Rentouttavaa ruuanlaittoa. 
Hyvä arkiruoka maistuu nälkäiselle juhla-aterialta.
 
Haudutin pannulla puolikkaan pienehköstä kaalista. 
Mausteena vain sipulia, mustapippuria ja tietysti ripaus suolaa.
Snellmanin lisäaineeton ja maukas Lenkki paistui uunissa juustoviipaleen kera.
Punajuurisalaattia en tee itse, koska Forssan tekemä on niin hyvää, että en luule
onnistuvani tämän salaatin teossa paremmin.
Sen sijaan pilkoin ja kokosin  itse tuoresalaatin aineksista, joita jääkaapissani oli.
Frisee, hunajameloni, tomaatti, kurkku. Mausteet mustapippuri, suola.
Päälle ripaus oliiviöljyä.
Illallinen oli tässä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.