perjantai 25. lokakuuta 2013

Parsakaalipasta

Tänään oli mukava selviytyä keittiöstä  nopeasti ja aloittaa
perjantai-illanvietto. Pastaan käytin kookosmaitoa, se on hieman kevyempi
vaihtoehto. Samaa kevyempää linjaa  on  parsakaalikin.

Parsakaalipasta
2rkl oliiviöljyä
1 punasipuli silputtuna
2 valkosipulinkynttä murskattuna ja pilkottuna
1 pienehkö parsakaali nuppuina
ripaus suolaa
3 dl kookosmaitoa
noin puolikkaan sitruunan mehu 
1 dl murskattua pähkinää  paahdettuna
300 g täysjyväspagettia
rucolaa
Kuullota hienonnetut sipulit ja parsakaalinuput öljytilkassa.
Mausta suolalla ja sekoita joukkoon kookosmaito, sitruunanmehu, 
pähkinärouhe ja hieman rucolaa.
Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes parsakaali on kypsää. 
Keitä pasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.
Valuta ja kumoa pasta kastikkeen joukkoon. Sekoita.
Lisää pinnalle tuoretta rucolaa.

2 kommenttia:

  1. Kookosmaito on kiva idea, täytyypäs joskus kokeilla. Herkulliselta ja helpolta näyttää.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.