torstai 19. toukokuuta 2016

Uunibroileria perunagratiinilla

 Illallinen valmistui kokonaan uunissa. Siellä kypsyivät sekä
perunagratiini että puolitetut broilerinfileet.

Perunagratiini
6 perunaa viipaleina
1 salottisipulirenkaina
1 hienonnettu valkosipuli
1/2 prk juoksevaa Koskenlaskijaa ja 1 dl ruokakermaa
valkopippuria ja suolaa 
Sekoita perunaviipaleet ja sipulit ja levitä voideltuun vuokaan.
Sekoita Koskenlaskija ja kerma, lisää mausteet.
Kaada vuokaan. Ripottele pinnalle vajaa desi juustoraastetta.
Kypsennä uunin 200-asteessa noin 30 minuuttia.


 Uunibroileri

360 g broilerinfileitä
1/2 sitruunan mehu ja kuoriraaste
1 iso valkosipulinkynsi hienonnettuna
 vajaa tl caram masalaa ja valkopippuria, suolaa ja ripaus sokeria
Sekoita mausteseos ja levitä se fileille. Anna maustua noin 1 tunti.
1 1/2 dl ruuanvalmistukseen sopivaa jogurttia
2 tl dijonsinappia, suolaa
Sekoita keskenään. Levitä broilerifileille.
Kypsennä uunin 200-asteessa noin 20 minuuttia. 

Uunissa kypsyttäen ruoka valmistui kuin itsekseen.

4 kommenttia:

  1. Houkuttelevaa ja herkullista. Kauniit asetelmat.

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Kannattaa kokeilla.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.