tiistai 10. toukokuuta 2016

Broileri-juustokeitto

 Sunnuntaina valmistin broileriviillokkia, mutta unohdin kuvaukset. 
Oli niin mukavia vieraita, että kuvaaminen jäi. Viillokki oli hyvää ja se syötiin loppuun.
Jäljelle jäi vain broilerijämiä sekä keittolientä.
Tänään valmistin näistä jämistä keiton. 

2 dl broilerin mausteista keittolientä
Kypsien rintaleikkeiden paloittelujämät
3/4 prk Koskenlaskija juokseva ja naturell
1 dl Flora ruokakermaa curry
keltaista ja oranssia porkkanaa lantteina
papuja ja parsaa pakasteina

Kiehauta broileriliemi ja rintaleikepalat.
Lisää juusto ja anna sen sulaa. Lisää juokseva kasvisrasva.
Anna kiehahtaa hetki ja lisää jäiset pakastekasvikset.
Anna poreilla n 5 minuuttia.
Tarkista maku.

Pöytäliina on Marimekon Puketti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.