maanantai 6. huhtikuuta 2015

Kylmäsavulohipasta


Tänään tein hyvää pastaa.

n 300 g spagettia, vettä ja suolaa
Keitetään spagetti al denteksi.

200 g kylmäsavulohta pienittynä
1 salottisipuli pienittynä ja 2 valkosipulinkynttä pienittynä
2 rkl voita kuullottamiseen
1/2 dl valkoviiniä
1 1/2 dl kermaa
1 tl dijonsinappia, mustapippurirouhetta, cayennepippuria
Kuullota sipulit voissa. Lisää pilkottu lohi.
Lisää valkoviini ja anna kiehahtaa hetki. Lisää kerma.
Sekoita joukkoon mausteet. Anna kiehua miedolla lämmöllä n 10 minuuttia.
Valuta spagetti ja lisää 1 rkl oliiviöljyä. Yhdistä kastike ja spagetti.
Annostele. Lisää pinnalle korianteria ja tomaattikuutioita.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.