keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Pinaattiohukaiset mansikkahillolla

 Tänään täytettiin toivomukset. Nyt olivat vuorossa pinaattiohukaiset ja
mansikkahillon kera. Hillon piti olla Dronningholmin mansikkahilloa. Se kävi oikein hyvin,
koska pakastimessa ei ole enää mansikoita eikä jääkaapissa hilloa.
Yllättävää, mutta mansikkahillo sopi makeana hyvin pinaattiletuille.

 2 munaa
1/2 l täysmaitoa
3 1/2 dl vehnäjauhoja + 1/2 tl ruokasoodaa + 1tl suolaa
150 g/pkt pakastepinaattia
2 rkl voisulaa
Vatkaa munat kevyesti. Sekoita jauhoihin sooda ja suola. 
Sekoita muniin maito ja jauhot.
Sulata pakastepinaatti mikrossa täysteholla vajaa minuutti ja soseuta.
Lisää pinaatti ja voisula taikinaan. Anna taikinan turvota noin puolisen tuntia.
Paista ohukaiset esim juoksevassa Florassa. Se on muuten parasta 
ohukaisten paistamisessa, ei räisky ja antaa hyvän paistopinnan.
Vähän ennen kääntämistä. Teflon pannulla ei tartu ja oli hyvä paistaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.