perjantai 25. tammikuuta 2013

Avokadosalaatti

Salaattia tänään. Salaatit ovat niin hyviä, että niitä ei voi tehdä liian usein.
Tämänpäiväinen salaatti oli erinomaisen hyvää.

Avokadosalaatti

Frisee- ja vuonankaalisalaattia
pala purjon valkoista osaa suikaleina
pala kurkkua kuutioina
suippopaprikaa suikaleina
avokadoa suikaleina
fetajuustoa paloina
saksanpähkinärouhetta
kastike; neitsytoliiviöljy, puristettu sitruunamehu, ruususuola ja sokeri

 

4 kommenttia:

  1. Niin herkullista taas. Tästä sainkin hyvän kauppalistan.

    VastaaPoista
  2. Tuo salaatti olikin hyvää ja ateriaksi sopiva.

    VastaaPoista
  3. Aivan ihanaa salaattia. Harmi vain, kun sopivan kypsän avokadon metsästäminen on niin hankalaa. Jos haluat salaatin heti, avokadot ovat yleensä raakoja. Ready to eat avokadot ovat yleensä ylikypsiä...

    VastaaPoista
  4. Manta,
    Ostin avokadot kolme päivää ennen salaatintekoa. Annoin niiden kypsyä huoneenlämmössä. Kokeilin kypsyyden ja tein salaatin. Liian kova avokado ei todellakaan ole hyvää.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.