sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Lehtipihvi ja varhaisperunat

 Ostin juhannusruoaksi myös ohuen ohuita Atrian xxxl lehtipihvejä tai jättileikkeitä.
Nämä olivat hyvin suosittuja vierasjoukollemme. Tänään kypsensin viimeiset kaksi.

Naudanlihapihvit kypsyivät kuumalla pannulla 1-2 minuuttia, vajaa minuutti per puoli.
Maustoin pihvit  suolalla ja mustapippurirouheella ennen pannulle menoa.
Pannun voitelin kasvisöljy/voiseoksella.

Lisukkeiksi kypsensin varhaisperunat. 
Salaattina persikkaviipaleita, friseetä ja kurkkua.
Hyvin yksinkertaista, mutta hyvää.
 
Annos näyttää hieman "vapaamuotoiselta", mutta se ei makua haitannut.

6 kommenttia:

  1. Oi, lehtipihvi olisikin herkullinen pitkästä aikaan! Ja vielä uusien perunoiden kanssa. Kuten sanoit - yksinkertaista mutta niin hyvää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kannattaa kokeilla. Nopeaa ja helppoa.

      Poista
  2. Yksinkertaista mutta varmasti hyvää! Namskis!

    VastaaPoista
  3. Voi lehtipihviä en ole syönyt pitkään aikaan, enkä varsinkaan uusienperunoiden kanssa.
    Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Aurinkokujalla, käynpä blogissasi osallistumassa.
      Kokeile lehtipihviä.

      Poista

Kiitos kommentistasi.