Yhdistin broilerifileet kaali-ohravuokaan. Ne kypsyivät samassa vuoassa
Tästä tuli sopiva kombinaatio.
Aloita ohraryyneistä
1 1/2 dl rikottuja ohraryynejä
4 dl kasvislientä
Keitä n 20 minuuttia kunnes ovat al dente.
750 g varhaiskaalia suikaleiksi leikattuna
1 sipuli pienittynä
2 rkl kasvisrasva/voiseosta
Kuumenna rasva pannulla. Lisää sipulisilppu ja kuullota muutama minuutti.
Lisää kaalisuikaleet ja paista n 10 minuuttia sekoittaen välillä.
Sekoita joukkoon mausteet, 1 tl suolaa, rouhittua valkopippuria,
mustapippuria, meiramia ja 2 rkl siirappia
Yhdistä seokseen ohrasuurimot ja mahdollinen neste.
Levitä seos voideltuun vuokaan.
Pyyhi broilerifileet ja leikkaa kahtia pituussuunnassa.
Sekoita mausteseos, curry, korianterijauhe, mustapippuri, paprika, suola
Mausta fileet molemminpuolin. Ruskista kevyesti n 3 minuuttia
kasvis/voiseoksessa. Nosta fileet vuokaan kaaliseoksen päälle.
Kaada vuokaan 2dl ruokakermaa ja hieman vettä.
Raasta pinnalle juustoa.
Kypsennä uunin 175-asteessa noin 40 minuuttia.
Ripottele uunista tulon jälkeen pinnalle persiljasilppua.
Tarjoa salaatin kera. Puolukatkin sopivat yllättävän hyvin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.