Ostin juhannusruoaksi myös ohuen ohuita Atrian xxxl lehtipihvejä tai jättileikkeitä.
Nämä olivat hyvin suosittuja vierasjoukollemme. Tänään kypsensin viimeiset kaksi.
Naudanlihapihvit kypsyivät kuumalla pannulla 1-2 minuuttia, vajaa minuutti per puoli.
Maustoin pihvit suolalla ja mustapippurirouheella ennen pannulle menoa.
Pannun voitelin kasvisöljy/voiseoksella.
Lisukkeiksi kypsensin varhaisperunat.
Salaattina persikkaviipaleita, friseetä ja kurkkua.
Hyvin yksinkertaista, mutta hyvää.
Annos näyttää hieman "vapaamuotoiselta", mutta se ei makua haitannut.
Oi, lehtipihvi olisikin herkullinen pitkästä aikaan! Ja vielä uusien perunoiden kanssa. Kuten sanoit - yksinkertaista mutta niin hyvää.
VastaaPoistaKiitos. Kannattaa kokeilla. Nopeaa ja helppoa.
PoistaYksinkertaista mutta varmasti hyvää! Namskis!
VastaaPoistaKiitos. Oli hyvää.
PoistaVoi lehtipihviä en ole syönyt pitkään aikaan, enkä varsinkaan uusienperunoiden kanssa.
VastaaPoistaOsallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.
Kiitos, Aurinkokujalla, käynpä blogissasi osallistumassa.
PoistaKokeile lehtipihviä.