lauantai 4. heinäkuuta 2015

Savulohta ja salaattia

 Minimanin runsaasta ja freesistä kalatiskistä ostin savulohipalan. 
Se oli todella hyvää eikä tarvinnut kuin pyöräyttää ranskankermakastike ja oliivi-päärynäsalaatti
niin kaikki oli valmista. Tietysti joku vaatii ne perunat ja sai myös niitä.
Otin minäkin. Olisin voinut jättää väliin. Salaatti olisi riittänyt.
Juotiin omenamehua, se sopii yllättävän hyvin ruokajuomaksi. 

Ranskankerman mausteet, ruususuola, mustapippuri,
paprika, tilli ja ripaus sokeria.

Salaatissa, frisee, rucola, viininlehti, päärynä, kurkku, vihreät oliivit, 
oliiviöljy, sokeri, mustapippuri, sitruunamehu 
 
Nyt lähden jäätelölle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.