Kesäperunoista ja -porkkanoista tulee hyvä salaatti.
Pesin tänään jääkaapin ja oli otollinen hetki tyhjentää kaappia.
Yllättävän hyvin löysin salaattiainekset ja muutama purkki tyhjentyi samalla.
Kuten kuvasta näkyy salaatti tarjottiin lämpimältä pannulta.
Tosin ensin keitin viipaloidut perunat ja porkkanat al denteksi.
Sen jälkeen paistoin ne kevyesti pannulla sipulin kera rypsiöljyssä.
Lopuksi sekoitin mukaan muut ainekset.
Salaatissa
kesäperunoita pestyinä ja viipaloituna, keitettyinä
kesäporkkanoita pestyinä ja viipaloituna, keitettynä
kesäsipulia pienittynä
kirsikkatomaatteja lohkottuna
rypsiöljyä
paprikaa, basilikaa, mustapippuria ja suolaa
vihreitä oliiveja, kapriksia, kurkkua pienittynä
Kevyen paistamisen jälkeen pannulle sekoitetaan mukaan
oliivit, kaprikset ja kurkkupalat.
Kastike
1 prk ranskankermaa
3 rkl kurkkusalaattia (Felix) + ripaus sokeria
1 tl dijonsinappia, mustapippuria
Sekoitetaan
Helppoa ja hyvää salaattia.
Kiitos, se oli sitä.
VastaaPoista