perjantai 17. heinäkuuta 2015

Hedelmäinen salaatti-illallinen

 Eilisen illallinen oli salaattiateria.
Hyvin pärjättiin aamuun saakka. Salaattiateria on hyvä illallinen. Tarpeeksi kevyt.
Tänään repsahdin salaattilinjalta. Lähdimme hakemaan huonekaluhuollosta Artekin tuoleja.
Kruunupyyn  reissulla päätimme pyörähtää Pietarsaaressa lounaalla Korv Göransilla.

Salaatissa on

Frisee-salaattia, vihreä kurkkua, hunajamelonia, suolaa, mustapippuria,
oliiviöljyä,luumuja, oliiveja, fetajuustoa, tyrnimarjoja, limemehua
Juomana omenamehu.
Tällä kertaa ei  käytetty leipää.
Nälkä lähti kuitenkin.

Korv-Göran on kebabeistaan maankuulu grilli Pietarsaaressa kävelykadulla.
 Korv-Göranin suosituinta tuotetta, kebabia riisillä tai ranskalaisilla tullaan maistelemaan pitkänkin matkan takaa.
 Korv-Göran on tunnettu suurien ja maukkaiden annoksien lisäksi siitä, 
että käytämme tuotteidemme valmistukseen kaikkein korkealaatuisimpia lihalaatuja ja muita raaka-aineita.
 Teksti lainattu Göranin nettisivuilta.

Grillattu makkarapannu ranskalaisilla, toinen annos oli perunamuusilla
Annokseen kuului salaattipöydästä kerätty salaatti kastikkeella ja lisukkeineen.
Makkara oli todella laadukasta, ei mitään peruslenkkiä.
Ranskalaiset rapeita ja puhtaassa öljyssä paistettuja. Sen tuntee aina mausta.
Annos oli iso, joten tänään ei nautita tuhtia illallista. Hedelmät riittävät.
 
 

2 kommenttia:

  1. Kaunis salaatti:) Salaatit ovat hyvää kesäruokaa (ja muutenkin)

    VastaaPoista
  2. Salaatit ovat herkkuani myös kiitos Jael

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.