maanantai 6. heinäkuuta 2015

Maailman helpoin raparperipiirakka

 Helppo raparperipiirakka
 valmistui tänään kädenkäänteessä.

2 dl vehnäjauhoja
1 dl spelttijauhoja
1/2 dl fariinisokeria
1 tl leivinjauhetta ja 1 tl kanelia
1 dl juoksevaa kasvisrasvaa
1 kananmuna
Sekoita kuivataineet keskenään. Lisää rasva sekoittaen ja lopuksi kevyesti vatkattu muna.
Levitä taikina voidellulle 24 cm:n piirakkavuokaan.

Täyte
4 dl paloiteluja raparperivarsia
1 tlk kermaviiliä
1 kananmuna ja 1 dl sokeria
Levitä raparperi piirakan päälle.
Sekoita viili, muna ja sokeri ja kaada piirakalle.
Paista 200-asteessa noin 25 minuuttia.


Nyt nautitaan kesäherkuista, auringosta ja kukkivista ruusuista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.