Tänään laiskottelin ruuanvalmistuksessa. Mikä on helpompaa
kuin keittämistä vailla oleva fettuccine ja GoGreenin valmis
välimerellinen salsakastike. Munapasta kypsyi 8 minuutissa ja
kastike lämpeni muutamassa minuutissa
Kokosin annokset ja lisäsin puolitettuja kirsikkatomaatteja,
juustoraastetta, pinaattia ja persiljaa.
Oli yllätys, miten hyvä lopputulos oli.
Ohukaiset jälkiruokana
Tyhjensin jääkaapista kermapurkin pohjat, lisäsin rasvatonta maitoa,
pari kananmunaa 1/2 litraan nestettä, vaniljasokeria, ripaus suolaa ja ruokasoodaa.
Käytin 2 dl vehnäjauhoja ja 1 dl spelttijauhoja.
Paistoin juoksevassa florassa.
Annoslautasella liruttelin ohukaisille kukkahunajaa.
Lopuksi vielä päälle suomalaisia lohkottuja mansikoita.
Kermavaahtoa ei tarvittu.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.