Tämä on todellinen pastaherkku. Olen toteuttanut tätä vuosia sitten.
Nyt tein pieniä muutoksia ja tästä tuli entistä parempaa.
6-8 annosta
500 g pennepastaa 3 litraa vettä 2 tl ruususuolaa 2 rkl rypsiöljyä
Keitä pennet noin 10 minuuttia. Valuta.
400g 10%:n naudanjauhelihaa, 1 tl ruususuolaa, 2 tl maustepippuria
1 isohko sipuli hienonnettuna
rypsiöljy/voiseos
Ruskista jauheliha mausteineen ja sipuli kevyesti pannulla
Juustokastike
40 g voita 4 rkl spelttijauhoja 8 dl rasvatonta maitoa
1 tl suolaa ja 2 dl juustoraastetta
Ruskista nopeasti jauhot tirisevässä voissa. Lisää maito vähitellen koko ajan sekoittaen.
Anna kastikkeen kiehua muutama minuutti koko ajan sekoittaen.
Lisää juustoraaste.
Levitä voidellun uunivuuan pohjalle valutettua pastaa /n puolet.
Lisää jauhelihaseos ja päällimmäiseksi loput pastasta.
Kaada päälle juustokastike
Nostele pinnalle
viipaloidut tomaatit ja mausta kevyesti mustapippurilla, sokeri- ja
suolaripauksella ja lisää lopuksi päälle juustoraastetta 2 dl.
Paista uunin 200 asteessa noin 30 minuuttia.
Tomaattiviipaleilla peitetty pastapaistos ennen juustoraastetta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.