Jauhelihapasta on jo klassikko. Teen sen aina omalla tavallani,
erilaisin muunnoksin riippuen inspiraatiosta ja siitä mitä kaapeista löytyy.
Niin tein nytkin.
Täysjyväspagettia keitetään runsaassa suolalla maustetussa vedessä noin 9 minuuttia.
Valmista kastike. Ruskista nautajauheliha (10%) rypsiöljyssä.
Mausta: chiliä, paprikaa, mustapippuria, suolaa
Murusta kerma/vesitilkkaan puolikas kasvisliemikuutiosta.
Lisää jauhelihan joukkoon ja anna kypsyä hetki.
Annostele spagetti lautasille, lisää päälle jauhelihaseos.
Lisää päälle kevätsipulisilppua ja pieniä luumutomaatteja lohkottuina
Yksinkertaisen kaunis annos :) Jauhelihapasta on kyllä ainainen suosikki arkiruoista!
VastaaPoistaNiin on, se on nopea ja aina maistuu eri versioin.
VastaaPoista