perjantai 18. maaliskuuta 2016

Juures-juustokeitto

 Valitsin helpon ja nopean tien ja valmistin keiton juureksista ja juustosta.
Tämä on täyteläinen ja maukas keitto. Oikeastaan keitot ovat aina hyviä.
Aina löytyy kaapeista raaka-aineita yhteen keittoon.

4 perunaa kuorittuina ja kuutioituna
2 porkkanaa kuorittuna ja kuutioina
1 palsternakka kuorittuna ja kuutioina
1 sipuli silputtuna
1 valkosipulinkynsi silputtuna
öljyä
6 dl kasvislientä
1 prk juoksevaa maustamatonta Koskenlaskijaa
suolaa ja mustapippurirouhetta
Kuullota 2 min kuumassa öljyssä pannulla sipulit ja juurekset.
Nosta juurekset kattilaan ja kaada päälle kasvisliemi (tehty fondipalasta).
Keitä juureksia, kunnes ovat kypsiä. Soseuta.
Lisää joukkoon koskenlaskija ja anna sen sulaa. Lisää suola ja
mustapippuri. Kiehauta sekoittaen. Tarkista maku.
Ripottele annoksille persiljaa ja nauti ruisleivän kera.  
 


2 kommenttia:

  1. Instagramin kautta reseptejä lueskelemassa. Ja voi mikä herkkukeitto, menee varmasti testiin!
    Iloista viikonloppua! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Taina käynnistäsi. Mukava että testailet.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.