perjantai 11. maaliskuuta 2016

Avocado-mozzarellasalaatti

 Lounaaksi nautittiin salaattia, jossa oli runsaasti avocadoa.

Näin kokosin salaatin;
frisee revittynä, kurkkua puolikasviipaleina, suolakurkkua kuutioina,
oliiviöljy kastikkeena, ripaukset suolaa ja sokeria. 
rouhittuja pähkinöitä
mozzarellajuusto kuutioina
2 kpl avocadoa viipaleina päälle puristettua limemehua  
puolukoita 
  
 Paahdoin ruisvuokaleipää lisukkeeksi. Nostin leivälle avocadoviipaleita.
Sopivat hyvin korvaamaan levitteen.

Maukas ateriasalaatti

2 kommenttia:

  1. Hauska idea laittaa puolukoita salaattiin. Usein marjat salaateissa rajoittuu mansikka-mustikka -akselille. Ja saa vielä käytettyä vikatkin marjat pakasteesta pois uusien tieltä! :)
    Ihanaa kevättä!

    VastaaPoista
  2. Puolukat antoivat mukavasti väriä ja ennenkaikkea toivat kirpeyttä.
    Kiitos, samoin sinulle.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.