perjantai 14. elokuuta 2015

Entrecote-pihvi ja raikas kesäsalaatti

 Herkkuani tänään, meheväksi paistettu entrecote-pihvi. Lisukkeina perunamuusi ja kesäsalaatti.

Pihvit huoneenlämpööän n 1/2 tuntia ennen paistamista.
Käytin paistamiseen voita, pihvi saa kauniin rusketuksen voilla.
 Lisäsin pannulle kolme valkosipulinkynttä ja maustoin pihvin mustapippurilla ja suolalla.
Paistoaika kuumalla liedellä noin 3-4 minuuttia.
Entrecote on niin mehukas, että kastiketta en valmista.

Perunamuusi on sopiva lisuke. 
Ilman salaattia en enää pihviä nauti. Salaatti on aina mukana. 
.
Salaatti oli raikas
friseesalaattiua, paahdettuja sesaminsiemeniä, oliiviöljyä, ripaus sokeria,
vesimelonikuutioita, kurkkua, mansikoita.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi.