torstai 6. elokuuta 2015

Sipuli-papupasta

 Lounaaksi syötiin pastaa. Loihdin pastan melkein tyhjästä.
Katselin kaappien antia ja valitsin vaihtoehdoiksi sipulia, tonnikalaa ja GoGreenin 
luomupapuja. Päädyin sipuliin ja papuihin. Tonnikala ei ole suosikkini,
mutta voin kyllä joskus kokeilla sitä pastaan Pastasta tuli oikein hyvää.
Voin sanoa, että se oli herkkua.

Sipuli-papupasta 2:lle

2 sipulia pienittynä (käytin kesäsipulin ja keltasipulin)
20 g voita ja 2 rkl vettä
suolaa, mustapippuria rouheena, ripaus muskottipähkinää
1 dl kermaa
170 g luomu papu/kikhernesekoitus
200 g Fettuccinepastaa
juustoraastetta
annoksille kesäsipulinvartta ja tomaattia

Kuori ja paloittele sipulit, aja ne kutterilla hienoksi.
Kuumenna voi tiriseväkai ja kuullota sipulisilppu kullankeltaiseksi.
Lisää vesi ja anna hautua liedellä noin 10 minuuttia.
Mausta ja lisää kerma sekoittaen. Kaada mukaan valutetut pavut.
Anna hautua noin 2 minuuttia.
Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä 8 minuuttia.
Annostele. Lisää pinnalle juustoraastetta, kesäsipulinvartta ja tomaattilohkot.
 
Pasta valmiina kastikkeeseen sekoitettuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.