perjantai 9. toukokuuta 2014

Kasvispekonipata

Varhaiskaali, suippopaprika, purjo ja porkkana, niistä syntyi tänään
haudutettuna pataa, johon lisäsin vielä paahdettua pekonia.
Ja tietysti sopivat mausteet.  

400 g varhaiskaalta pilkottuna
2 porkkanaa puolikaslantteina
15 cm purjon valkoista osaa silputtuna
1 iso suippopaprika suikaleina
voita ja öljyä
150 g pekonia paahdettuna
suolaa ja kuivattua oreganoa, basilikaa, korianteria
päälle mozzarellakuutioita ja persiljaa
 
Pilko, silppua ja suikaloi kasvikset.
Kuullota voi/öljyseoksessa kaali ja porkkanat ja nosta pataan.
Kuullota purjo ja paprika ja nosta pataan.
Lisää mausteet  ja vesitilkka. Lisää paahdetut pekonisuikaleet.
Hauduta kannen alla välillä sekoittaen, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
Annostele ja lisää pinnalle mozzarellakuutioita ja persiljaa.

4 kommenttia:

  1. Ihanat värit tuossa ekassa kuvassa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kasvikset ovat kauniita ja värikkäitä

    VastaaPoista
  3. Ihanan näköistä, pitääkin kokeilla! Kasvikset tasapainoittaa tuota pekonin rasvaisuutta kivasti.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.