perjantai 25. huhtikuuta 2014

Lihajuustopiirakka

Kotiin on reissusta mukava palata. Ainoa haittapuoli on se, että jääkaappi on tyhjänlainen. 
Ensimmäiseksi ei halua kauppaan lähteä, joten tehdään siitä mitä kaapista löytyy. 
Pakasteesta otin leipää ja tein siitä piirakalle pohjan.
Ylikypsä lammaspaisti oli säilynyt hyvin jääkaapissa, joten nyhdin sen lihamurusteeksi.
Tähän sopivat myös ylikypsä possu ja jämäjuustot

Näin kokosin piirakan.
Voitelin leipäviipaleet levitteellä, öljykin sopii.
Lisäsin  lihamurusteet.
Kuution paprikapuolikkaan ja nostelin ne piirakalle.
Seuraavaksi silputtua kevätsipulia
 Revin mozzarellapallon pinnalle. Rouhaisin päälle mustapippuria.
Ja vielä päälle emmentalraastetta.
Sitten uuniin 200-astetta ja noin 25 minuuttia.
Päälle persiljasilppua ja syömään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.