torstai 27. helmikuuta 2014

Täytetyt uunipaprikat

Tykkään  extempore  kokkailuista. 
Jääkaappi on melkein ehtymätön sisältönsä suhteen,
joten mielikuvitus vain liikkeelle. 
Kaikki tarvittava löytyi juuri siihen mitä nyt tänään tein.

Täytetyt uunipaprikat
2 punaista suippopaprikaa halkaistuina
oliiviöljyä, mustapippurirouhetta, suolaa
pala valkokaalia silppuna
2 salottisipulia silppuna
voita, meiramia, suolaa ja ripaus mustapippuria rouheena
100 g metsäsienituorejuustoa
2 kananmunaa, juustoraastetta

Ripauta oliiviöljyä ja mausteet paprikapuolikkaille. Esipaista 200-asteessa noin 10 minuuttia.
Silppua valkokaalipala ja salottisipulit. Kuullota niitä pannulla voissa.
Lisää mukaan sienituorejuusto ja sekoita tasaiseksi. Mausta.
Täytä paprikat kaaliseoksella ja nosta vuoka uuniin.
Kypsennä 200-asteessa noin 20 minuuttia.
Nosta vuoka uunista ja riko paprikoille munat, ripsauta hieman suolaa.
Raasta päälle juustoa. Käytin Fortejuustoa.
Laita vuoka takaisin uuniin ja anna kypsyä noin 10 minuuttia.

Paprikat odottavat uuniin pääsyä.

3 kommenttia:

  1. Täytetyt paprikat ovat kyllä hyviä:)

    VastaaPoista
  2. Tänä vuonna noita suippopaprikoita saa mielestäni edullisemmin kuin aikaisemmin.
    Tämä on mukava ohje. Taas löysin sinulta ihan uutta. Ei ole tullut mieleenikään laittaa munaa tuohon pinnalle. Sitä täytyy ehdottomasti kokeilla.

    VastaaPoista
  3. Jael,
    Olen tykästynyt täytettyihin paprikoihin ja tomaatteihin.

    mm,
    Suippopaprikat ovat tosiaan edullisia nyt, tykkään, kun ne ovat ns makeampia kuin pyöreät.
    Kananmuna sopii erittäin hyvin paprikan kansaa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.