perjantai 23. marraskuuta 2012

Possupihvit balsamicokastikkeella

Tänään oli tuhtia possupihviä balsamicokastikkeella.
Pihvi oli niin iso, että yksi täytti koko pannun.
Söin vain puolikkaan, siinä oli ihan riittävästi.
Balsamicokastike olisi saanut karamellisoitua hieman pitempään.
Mutta menihän se näinkin.

Possupihvit balsamicokastikkeella.
Possunkasleria pihveiksi leikattuna
maustesekoitus = korianteria, inkivääriä, chiliä, mustapippuria, merisuolaa
ripaus rypsiöljyä 
Ota pihvit huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsentämistä ja mausta ne.
Paista rypsiöljyssä noin 4 minuuttia per puoli.
Kääri folioon odottamaan.
Balsamicokastike
2 dl lihalientä, käytin vasikkafondia
1 dl tummaa balsamicoa
ripaus sokeria
Kaada ainekset kattilaan. Keitä vähintään 20 minuuttia.
Kastike saa karamellisoitua eli nestemäärä saa kutistua puoleen.
Lisukkeet
Pannulla kypsennetyt kesäkurpitsa-. ja paprikaviipaleet.
Salaattia ja herneitä.
Kuten näkyy pihvi on puolitettu ja se riitti minulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.