maanantai 26. marraskuuta 2012

Mansikka-limepannacotta

Tänään elettiin melkein ilman ruokaa.
Jotain kuitenkin syötiin eli kaappien kätköistä löytyvää.
Tein kuitenkin makoisaa jälkkäriä.
Pannacotta ja marjat ovat pettämätön yhdistelmä.
Kiitos Dansukkerin Multi-sokerin, tämäkin pannacotta
valmistui muutamassa minuutissa.
Lopuksi hetken hyytyminen jääkaapissa.

Mansikka-limepannacotta 

Mittaa kattilaan 1 dl kermaa ja 1 1/2 dl rasvatonta maitoa.
Purista joukkoon limepuolikkaan mehu, oikeastaan voit puristaa vaikka 
kokonaisen limen mehun. Maista kuitenkin ensin.
Lisää sekoittaen kattilaan 1/2 dl Multi-hyytelösokeria.
Anna kiehua puoliminuuttia.
Annostele seos laseihin.
Olet jo aikaisemmin ottanut pilkotut mansikat huoneenlämpöön sulamaan.
Humpsauta laseihin muutama mansikanpala
Nosta hyytymään jääkaappiin.
Kun pannacotta on hyytynyt, nostele pinnalle mansikoita ja nauti.

1 kommentti:

  1. Moikka,

    Monelleko tästä ohjeesta riittää?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.