keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Lämmin mozzarella-kasvissalaatti

Lämmin ateriasalaatti oli paikallaan tänään.
Alkavaan talveen sopii lämmin salaatti. Osa salaatin raaka-aineista soveltui kypsennettäviksi.
Kypsensin pannulla paprikat, kirsikkatomaatit ja punasipulin.
Pehmeämaltoiset omenat kypsyivät pannulla vain 2-3 minuuttia.
Maustoin omenat kanelilla, se sopi salaatin koostumukseen hyvin.

Lämmin mozzarella-kasvissalaatti 

pehmeää friseesalaattia
oliiviöljy-balsamicokastike
punainen iso paprika suikaleina
puolikas punasipuli suikaleina
kourallinen kirsikkatomaatteja halkaistuna
kurkkuviipaleita
2 keskikokoista kotimaista omenaa viipaleina
rypsiöljyä kuullottamiseen
ruususuolaa, mustapippuria, kanelia
Mozzarellaa paloiteltuna


Huuhdo salaatti, kasvikset ja omenat. Suikaloi ja paloittele. Sekoita salaattiin kastike. Kuullota kevyesti pannulla sipuli, paprika, tomaatit ja mausta. Kuullota erikseen omenaviipaleet ja mausta kanelilla.
Kokoa salaatti ja lisää pinnalle paloiteltu mozzarella.

2 kommenttia:

  1. Lämmin salaatti maistuukin näin syksyllä. Upea kuva sinulla tuossa yläbannerissa, mahtavat värit. Ja värikäs on tämä salaattikin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Melody. Pidän paljon salaateista

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.