Täytyy tunnustaa, että se oli puolukka survoksen ja kylmän maidon kanssa todella hyvää. Mainoslause, Äitien tekemää, pitää tässä tapauksessa paikkansa. Se oli kuin kotona tehtyä. Enää ei kannata väsätä maksalaatikkoa itse, kun muut ovat jo tehneet siitä näin hyvää. Jos et ole kokeillut, kannattaa nyt kokeilla.
Tänään innostuin puuron keitosta, kun luin Hesarin Ruokatorstaita. Huomasin kaappeja tyhjentäessäni, että lasipurkissa oli spelttihiutaleita. Siispä meillä syötiin spelttipuuroa kera vadelmien, mustikoiden ja tyrnimarjojen.
Spelttiuunipuuro
3 dl isoja spelttihiutaleita
1 tl suolaa
1 l täysmaitoa
3 rkl voita
Voitele uuninkestävä vuoka voilla. Mittaa spelttihiutaleet, suola ja maito vuokaan ja sekoita. Lisää pinnalle muutama voinokare. Kypsennä 150-asteessa noin pari tuntia. Sekoittele alkuvaiheessa. Tarjoa marjojen kera.
1 tl suolaa
1 l täysmaitoa
3 rkl voita
Voitele uuninkestävä vuoka voilla. Mittaa spelttihiutaleet, suola ja maito vuokaan ja sekoita. Lisää pinnalle muutama voinokare. Kypsennä 150-asteessa noin pari tuntia. Sekoittele alkuvaiheessa. Tarjoa marjojen kera.
Isoista spelttihiutaleista tehty puuro marjojen kanssa on kyllä ehdottomasti maailman parasta puuroa.
VastaaPoistaKaisa,
VastaaPoistaSamaa mieltä, vaikka ohrasuurimopuuro voi olla hitusen parempaa.
Minäkin antaisin pisteeni uuniohrapuurolle. ;-)
VastaaPoistaNäyttää kyllä niin herkulta! Vieläkö saisi joskus maistaa tyrniä ihan noin kokonaisena marjana..
VastaaPoistaUnelma,
VastaaPoistaMausteinen Manteli,
Puurot ovat silloin tällöin paikallaan.
Tyrni terästää hyvin myös puurot.
polo ralph lauren outlet online
VastaaPoistacanada goose
canada goose jackets
pandora jewelry outlet
fitflops sale
coach factory outlet online
nike shox shoes
michael kors outlet online
underarmour outlet
michael kors outlet
clb20180829