keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Härkäpapupasta

 Tänään valmistin härkäpavuista härkispastaa. Niin helppoa ja hyvää.
Ohje on www.versofood.fi - sivustolta, joka on myös valmistanut
härkistuotteet  kuluttajille helpoksi käyttää Kannattaa kokeilla.

Härkäpapupasta 2:lle

250 g tagliatellepastaa 
1/2 pkt härkistä
2 valkosipulinkynttä pienittynä (tavallinen sipuli käy, sitä ei minulla ollut)
öljyä
200 g/1 pieniprk tomaattimurskaa
1 dl vettä
1 rkl tomaattisosetta
mausteet; rakuuna, meirami, suola, sokeri, mustapippuri
Keitä pasta runsaassa suolalla maustetussa vedessä.
Kuullota hienonnettu valkosipuli öljyssä
Lisää pannulle tomaattimurska, vesi, tomaattisose ja mausteet.
Anna kypsyä muutama minuutti. Lisää härkäpapuseos.
Sekoita. Valuta pasta ja kaada pannulta kastike pastan joukkoon.
Sekoita. Annostele.. Lisää lautasille persiljaa ja tomaattia
Nauti

Appelsiinit ovat nyt mehukkaita. Ne olivat helppo jälkiruoka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.